Τμήμα Ειδήσεις - Εκδηλώσεις
19ο Φοιτητικό Συνέδριο "Επισκευές & Ενισχύσεις Κατασκευών 2013"
Oι φοιτητές του Ε έτους που είχαν επιλέξει τo μάθημα "Ενισχύσεις-Επισκευές Κατασκευών Ο.Σ." , θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους με την μορφή ενός φοιτητικού συνεδρίου, στις 13, 14 & 15 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην σχετική ιστοσελίδα www.episkeves.civil.upatras.gr μαζί με τον τόμο των πρακτικών.

Συνδιοργανωτής του Συνεδρίου είναι το ΤΕΕ/Τμ.Δυτ.Ελλάδος. Μετά το πέρας του παρουσιάσεων οι πέντε καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν με χρηματικά έπαθλα, εκ των οποίων δύο θα δοθούν από τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, και τρία από τις εταιρίες λογισμικού 3DR Βαδαλούκας-Παπαχρηστίδης καi LH Λογισμική και την εταιρεία SIKA Hellas.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του Συνεδρίου είναι οι συνάδελφοι Κ. Στυλιανίδης από το Α.Π.Θ., Σ. Πανταζοπούλου από το Δ.Π.Θ., Μ. Χρονόπουλος και Εμ. Βουγιούκας απο το Ε.Μ.Π., ο κ. Σ. Μουγιάκος απο το ΥΠΟΜΕΔΙ και ο καθηγητής του Τμήματός μας κ. Μ. Φαρδής.

Σας περιμένουμε. Η παρουσία σας θα τιμήσει την διοργάνωση.

Με τιμή,

Στέφανος Η. Δρίτσος
Καθηγητής

Επιστροφή
Copyright 2008, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Πατρών | 26500 Πάτρα | τηλ +30 2610 996500-1 | fax +30 2610 996565 | email: civil@upatras.gr