Τμήμα Ειδήσεις - Εκδηλώσεις
Βράβευση Καθηγητή Α. Τριανταφύλλου από EMPA
Ο Καθηγητής Αθανάσιος Τριανταφύλλου βραβεύτηκε τον Ιούλιο 2007 από το Ομοσπονδιακό Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Υλικών (Swiss Federal Laboratories for Materials Testing and Research – EMPA) με το χρυσό μετάλλιο Mirko Roš για την ερευνητική συμβολή του στην περιοχή των Συνθέτων Υλικών στο πεδίο των Κατασκευών. Το Mirko Roš gold medal απονέμεται σε διακεκριμένους επιστήμονες οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με το EMPA στα πεδία των υλικών και της μηχανικής.
Προηγούμενοι αποδέκτες ήταν οι Καθηγητές του ΕΤΗ Alfred Rösli και Christian Menn, καθώς και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου της Manitoba και Διευθυντής του Καναδικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Intelligent Sensing for Innovative Structures (ISIS) Aftab Mufti.

Η απονομή του μεταλλίου έγινε κατά τη διάρκεια του διεθνούς Συνεδρίου FRPRCS-8, το οποίο έλαβε χώρα τον Ιούλιο 2007 στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Επιστροφή
Copyright 2008, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Πατρών | 26500 Πάτρα | τηλ +30 2610 996500-1 | fax +30 2610 996565 | email: civil@upatras.gr