Τμήμα Ειδήσεις - Εκδηλώσεις
Φοιτητικό Συνέδριο για τις Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών
Φοιτητικό Συνέδριο με τίτλο “Επισκευές Κατασκευών 2009” θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα, στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του μαθήματος “Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα”, που διδάσκεται στο Ε’ Έτος Σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι τέσσερις καλύτερες εργασίες θα βραβευθούν. Οι δύο πρώτες από τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, ο οποίος θα εκπροσωπηθεί από μέλη του Δ.Σ., με παρέμβαση για τα θέματα Άσκησης του Επαγγέλματος του Πολιτικού Μηχανικού, ενώ η 3η και η 4η από την εταιρία λογισμικού 4Μ-VK.

Προσκεκλημένοι ομιλητές του Συνεδρίου είναι, ο κος Κ. Τρέζος (Επικ. Καθηγητής του Ε.Μ.Π.), ο κος Μ. Χρονόπουλος (Επιστ. Συνεργάτης του Ε.Μ.Π.), ο κος Ε. Βουγιούκας (Επιστ. Συνεργάτης του Ε.Μ.Π.) και ο κος Σ. Μουγιάκος (Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Μετάλλων στο Κ.Ε.Δ.Ε.).

Όλες οι εργασίες του Συνεδρίου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.episkeves.civil.upatras.gr στην οποία μπορεί να αναζητηθεί και άλλο υλικό σχετικό με τις επισκευές, καθώς και οι εργασίες των παλαιότερων Συνεδρίων.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Για κάθε σχετική πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη για την διοργάνωση κα E. Αποστολίδη, Πολιτικό Μηχανικό (τηλ. 2610-996539, fax: 2610-996575, e-mail: sdritsos@upatras.gr) ή στον διδάσκοντα των μαθημάτων, Σ. Η. Δρίτσο Καθηγητή (dritsos@upatras.gr).


Επιστροφή
Copyright 2008, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών - Πανεπιστήμιο Πατρών | 26500 Πάτρα | τηλ +30 2610 996500-1 | fax +30 2610 996565 | email: civil@upatras.gr