Την Παρασκευή 11-3-2022 και ώρα 12:00 μ.μ.-13:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Diversity Career Webinar με την εταιρεία Accenture Greece. Η δράση συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστημίου Πατρών και συντονίζεται από το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να υποβάλετε  εδώ και θα λάβετε το link παρακολούθησης.

Η εγγραφή σας πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση του Πανεπιστημιακού σας e-mail.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους τομείς δραστηριότητας της Accenture Greece, αλλά και να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η εταιρεία. Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα δοθούν  χρήσιμες πληροφορίες για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συμβουλές για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και στέλεχος της Accenture Greece, θα περιγράψει την εμπειρία του και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας του στην εταιρεία. Οι φοιτητές -απόφοιτοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους αλλά και να αποστείλουν το βιογραφικό τους, ξεκινώντας το ταξίδι σταδιοδρομίας τους στην Accenture Greece.