Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι η Επιτροπή Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας «Βασίλη Ξανθόπουλου – Στέφανου Πνευματικού» του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) απένειμε στον Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μ. Φαρδή το Βραβείο αυτό για το έτος 2021.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από ακαδημαϊκούς δασκάλους και επιστήμονες που καλύπτουν ευρύ φάσμα επιστημών. Είναι δε εξόχως τιμητικό και μεγάλης σπουδαιότητας, καθότι η έννοια της Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας δεν εξαντλείται μόνο στην ικανότητα σαφούς, κατανοητής και ενδιαφέρουσας διδασκαλίας από την έδρα. Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δραστηριότητες που ανοίγουν επιστημονικούς δρόμους στο φοιτητή, τον εμπνέουν και τον καθοδηγούν στην έρευνα, και τον καθιστούν κοινωνό του επιστημονικού ήθους και της ανιδιοτελούς αναζήτησης της αλήθειας.

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών συγχαίρει εγκαρδίως τον Εξαίρετο Ακαδημαϊκό Δάσκαλο Μ. Φαρδή και εκφράζει την απεριόριστη χαρά που έχει την τύχη να τον έχει στους κόλπους του. Ο Καθηγητής Μ. Φαρδής έχει αφήσει στο Τμήμα του ανεξίτηλο το αποτύπωμά του, και έχει συντελέσει στον ύψιστο βαθμό στην παγκόσμια καταξίωσή του ως ενός εκ των καλυτέρων Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών. Είμαστε όλοι πλημμυρισμένοι από υπερηφάνεια!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Αθανάσιος Τριανταφύλλου

Τίτλος

Go to Top