Φόρτωση Εκδηλώσεις

Αγαπητοί/ες Μεταπτυχιακοί/ες Φοιτητές/τριες, υποψήφιοι/ες διδάκτορες Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Σχεδιασμός Ανθεκτικών, Βιώσιμων και Ευφυών Υποδομών» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνεται – ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας – σεμινάριο με τίτλο «Εισαγωγή στην Ανάλυση Δεδομένων με Χρήση Αλγορίθμων Μηχανικής Μάθησης: Εφαρμογές στην Επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού».
Το σεμινάριο αποτελείται από τρεις διαδοχικές, δίωρες διαλέξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά τις Τρίτες 9, 16 και 23 Μαΐου 2023, 18:00 – 20:00.
Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Μπάκας, ερευνητής με εκτενή εμπειρία στο χώρο (σύντομο βιογραφικό εδώ). Το περίγραμμα των διαλέξεων είναι διαθέσιμο εδώ ενώ Το λογισμικό που θα  χρησιμοποιηθεί είναι φιλικό προς τον χρήστη, ανοιχτού κώδικα σε γλώσσα προγραμματισμού Python, και έχει αναπτυχθεί από τον ίδιο και την ομάδα του.
Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό για τους φοιτητές του ΠΜΣ του Τμήματος – δεκτές συμμετοχές από ενδιαφερόμενους εκτός Τμήματος εδώ
Ο σύνδεσμος Zoom για τις διαδικτυακές διαλέξεις θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
Εκ μέρους της ΣΕ του ΠΜΣ,
καθ. Α. Λαγγούσης

Τίτλος

Go to Top