Φόρτωση Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει σεμινάριο που απευθύνεται σε προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες του Τμήματος, αλλά και ενδιαφερόμενους/ες άλλων Τμημάτων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στο αμφιθέατρο «Μαστρογιάννης».
Ομιλητής είναι ο κ. Ιωαννίδης, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (2011) και κάτοχος μεταπτυχιακής εξειδίκευσης (MSc) στον τομέα της παράκτιας  μηχανικής από το University of Florida. Από το 2014 έχει εργαστεί στον τομέα των παράκτιων και λιμενικών έργων συμμετέχοντας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση έργων εντός Ελλάδας και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες Τρίτων Σύμβουλοι Μηχανικοί (ως μελετητής λιμενικών έργων), Όμιλος Σπανόπουλου (ως μηχανικός του Τμήματος Κατασκευών), Hill International (ως επιβλέπων μηχανικός διεύθυνσης έργων).

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου έχει ως ακολούθως:

14:00-14:05 Καλωσόρισμα
14:05-14:50 «Παράδειγμα έργου κατασκευής σύγχρονης Μαρίνας στην Ελλάδα & Θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού»
14:50-15:00 Ερωτήσεις/συζήτηση

Δεν απαιτείται προεγγραφή για την συμμετοχή στην εκδήλωση.

O Πρόεδρος του Τμήματος και η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλούν με χαρά να
παρακολουθήσετε το Σεμινάριο.
Η Οργανωτική Επιτροπή,
Σταυρούλα Κοντοέ
Χριστόφορος Παππάς
Στέλλα Τσόκα
Ζωή Χριστοφόρου

Τίτλος

Go to Top